Bemutatkozás

Selmeczi Adamabout-01.jpg

MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft.

Székhely: 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 8. I/1.
Telefon : +36 (66) 638 - 352
Fax: +36 (66) 324 - 145
Iroda: 5600 Békéscsaba, Lepény Pál u. 1. 3/7.
Telefon/Fax: +36 (66) 636-580
E-mail: muvapi@muvapi.hu

A MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft.-t 1997-ben alapítottuk, és 1998. január 01-től működtetjük. Előbb kizárólag a munkavédelem területén és csak két fő alkalmazásával szolgáltattunk, később a társaság és a tevékenység fejlesztése kapcsán a szolgáltatási igények skálája jelentősen bővült és ezért létszámunk is emelkedett. Ma, tíz fő alkalmazottal és több mint tíz állandó- és néhány eseti alvállalkozóval, több mint 30 gazdálkodó szervezetnél dolgozunk folyamatosan. Állandó dolgozóink és eseti szakértőink az egyes szakmák nagy tapasztalatú és nyelveket beszélő mérnökei, szakmérnökei, közgazdászai, államigazgatási szakemberei, orvosai, jogászai, szakértői. Két kolléga MEBIR auditor.

Társaságunk ügyvezetője az OÉT. OMB. Munkavállalói Oldal állandó szakértője.

Társaságunk – mint szakmai szolgáltató - munkavédelmi, tűzvédelmi és foglalkozás-egészségügyi, környezetvédelmi és katasztrófavédelmi kérdésekben, tanácsadással, szakvéleménnyel, szakértői vélemény adásával, szaktevékenység ellátásával, a munkáltatói feladatok részbeni vagy teljes körű és folyamatos ellátásával, összefogásával, koordinációjával stb. szolgáltatásokkal áll, akár az Önök rendelkezésére is.
A régióban és az országban is szakmailag elismert tevékenységet végzünk.
A szolgáltatásaink során a végzett munkát és annak dokumentumait minden esetben harmonizáljuk a szolgáltatásunkat igénybe vevő szervezetnél meglévő szabályzatokkal és a követelményrendszerrel. Szabályozási tevékenységünk eredménye minden esetben megfelel az adott munkáltatónál alkalmazott szervezési-, vezetési- munkabiztonsági- és környezetirányítási rendszereknek (ISO-9001, -9002, -14001, MEBIR stb.).

Jelentős részét teszi ki tevékenységünknek az eseti szakértés, a létesítési-, lebonyolítási feladatokban, valamint az egészségbiztosító megtérítési ügyeiben, súlyos baleseti ügyekben, kártérítési ügyekben, fellebbezések előkészítésében stb. való eljárás. Egyedi szakértői tevékenységünkkel nem csak a vállalatokat, hanem az igazságszolgáltatást és magánszemélyeket is szolgálunk.

Rendszeresen szervezünk továbbképzéseket a már említett szakmai területeken, nem csak Békés megyében. Szolgáltatásainkat igyekszünk magas színvonalon végezni, minden esetben harmonizáljuk a szolgáltató meglévő szabályzataival és a követelményrendszerével.

A MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft. 2006 ősztől 1/3-ad részben tulajdonosa Budapesti Műszaki Egyetemen működő Országos Munkavédelmi Képző és Továbbképző Kft. – nek, amely társaság a magyar felsőfokú munkavédelmi szakemberképzést is folytatta 2012. február 1 –ig. Ma már csak az egyéb képzéseket végzi a társaság (www. omkt.hu)

A MUVAPI KFT. tevékenysége 2007.10.11-től az MSZ EN ISI 9001:2001 szabvány szerint tanúsított!

Iso_tanusitvany (0,34 MB)

A szolgáltatásainkat - a megállapodástól függően – angolul, németül is el tudjuk látni.

Cégünk ma már önálló korszerű székhellyel, irodával rendelkezik Békéscsaba belvárosában, ahol jól működő - hálózatban üzemeltetett - informatikai eszközök állnak munkatársaink és alvállalkozóink rendelkezésére. Két korszerű céges személygépkocsi és mérőműszerek (nagy felbontású hő-kamera, mágneses repedésvizsgáló, munkahigiénés mérőműszerek, beszállással végzett munkákat támogató légtérelemző műszerek...) segítik tevékenységünket.

Árbevételünk folyamatosan emelkedik, melyből továbbra is jelentős összegeket fordítunk fejlesztésre, munkatársaink képzésére, továbbképzésére, irányítási és szabályozási rendszerek (szolgáltatás) készítésére, kialakítására. Szakmai szempontból a maximalizmusra törekszünk, a formális tevékenységet nem fogadjuk el és nem is vállaljuk.

Az utóbbi években több nagyvállalat elvégeztette velünk a teljes körű (munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, munkaügyi) átvilágítását. Részletes helyzetértékelésünk komoly stratégiai döntéseket alapozott meg ezeknél a cégeknél.

Munkatársaink

port
endre.jpg
magdi.jpg
Berki
tunde.jpg
sanyi.jpg
Illés Sándor - SHE koordinátor

zsolt.jpg
marika.jpg
edit.jpg
port
tamas.jpg
dscf0298.jpg
Selmeczi Adam
Bánfi Tibor

Szombathelyi Mariann - SHE koordinátor

  • Felsőfokú tűzvédelmi szakember, építészmérnök, munkavédelmi technikus
  • Mobil: +36 70 388-8618MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft.

Székhely: 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 8. I/1.

Telefon: +36 (66) 638 - 352

Telefon/Fax: +36 (66) 324 - 145

Iroda: 5600 Békéscsaba, Lepény Pál u. 1. 3/7.

Telefon/Fax: +36 (66) 636-580

Email: muvapi@muvapi.hu