Kezdőlap

Üdvözöljük a MUVAPI KFT. honlapján!

A MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft. 1998-óta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel és létszámmal látja el a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, katasztrófavédelem, munkaügy és veszélyes áruk közúti szállítása (ADR) területén ügyfeleinek, partnereinek magas színvonalú szolgáltatását. Reméljük, hogy honlapunkon található információk, kiadványok, előadásanyagok hozzájárulnak a jogszabályi előírások, követelmények megismeréséhez és betartásához.

Üdvözlettel:

Varga István - ügyvezető igazgató

MUVAPI.HU

 

index-01.jpg

Tisztelt olvasó, tisztelt ügyfelünk, tisztelt megrendelő!

A honlapon megtalálhatja részletesen, hogy milyen tevékenységek elvégzését vállaljuk egyedi megbízás vagy havi átalánydíjas, folyamatos szolgáltatás keretében. A referenciák menüpont alatt is említett multinacionális cégeknél ellátott tevékenységünk során szerzett tapasztalatok és a külföldi tulajdonossal történő együttműködés jelentős szakmai gyakorlatot és elismerést hozott számunkra.

 

Üdvözöljük a MUVAPI KFT. honlapján!

A MUVAPI Szakértői, Tanácsadói és Szolgáltató Kft. 1998-óta folyamatosan bővülő tevékenységi körrel és létszámmal látja a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, katasztrófavédelem és munkaügy területén ügyfeleinek, partnereinek magas színvonalú szolgáltatását. Reméljük, hogy honlapunkon található információk, kiadványok, előadásanyagok hozzájárulnak a jogszabályi előírások, követelmények megismeréséhez és betartásához.

 

Üdvözlettel: Varga István - ügyvezető igazgató